ŽELIM VAM DOBRO ZDRAVLJE I USPEH U RADU: Vučić čestitao novom italijanskom premijeru Mariu Dragiju

Novosti online

13. 02. 2021. u 15:22

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić čestitao je putem svog tviter naloga Mariju Dragiju, novom premijeru Republike Italije.

ЖЕЛИМ ВАМ ДОБРО ЗДРАВЉЕ И УСПЕХ У РАДУ: Вучић честитао новом италијанском премијеру Мариу Драгију

Foto: Printskrin CGTN

- Primite iskrene čestitke povodom stupanja na dužnost predsednika Vlade Republike Italije, uz najbolje želje za dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu - piše u predsednikovom tvitu.

Mario Dragi danas je položio zakletvu za novog predsednika Vlade Italije pošto je prethodno osigurao veliku parlamentarnu većinu i predstavio sastav svoje nove vlade čiji zadatak je da izvuče Italiju iz političke i zdravstvene krize.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (70)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!