KRAH SNOVA LAŽNE DRŽAVE! SERVER OTKRIO: Bajden neće nagovoriti Vučića da prizna Kosovo

Tanjug

16. 12. 2020. u 15:09

КРАХ СНОВА ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ! СЕРВЕР ОТКРИО: Бајден неће наговорити Вучића да призна Косово

Foto: AP Photo/Carolyn Kaster/Instagram

PROFESOR vašingtonskog Univerziteta DŽons Hopkins Danijel Server ne veruje da će administracija DŽoa Bajdena nagovoriti Srbiju da prizna nezavisnost lažne države Kosovo.

- To zavisi uglavnom od Srbije. Ne vidim nikakav znak da je predsednik Vučić spreman da prizna (tzv.) Kosovo i razmeni ambasadore. To je moja definicija konačnog sporazuma - rekao je Server.

On je to rekao u intervjuu za prištinsku Gazetu ekspres, odgovarajući na pitanje da li misli da će Bajdenova administracija uspeti da reši pitanja između Beograda i Prištine i dođe do sveobuhvatnog sporazuma.

Govoreći o uticaju EU na Srbiju, Server je rekao da nije čuo dovoljno jasne poruke iz EU o, kako kaže, ,,nasilnom jeziku srpskih zvaničnika prema kosovskim Albancima".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Boba N

16.12.2020. 17:01

Ah, to znamo iz bez izjave tog političkog đavola! A to se neće nikada dogoditi. Ni jedan srpski predsednik neće ući u istoriju srpskog naroda kao izdajnik!

JOVAN

23.02.2021. 06:49

Kakav dogovor sa šiptarima,nisu oni ti koji odlučuju,a ameri se pogubili,misle da su jedina sila u svetu.Izgleda da ih je i Angela oladila i da od tvrde politike ostaje samo da prete Trampu.