DODIK ČESTITAO BRNABIĆ: Snažna Srbija značajna za ceo region

Tanjug

28. 10. 2020. u 23:41

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je večeras Ani Brnabić ponovni izbor za predsednicu Vlade Srbije i poručio da je snažna i ekonomski stabilna Srbija od posebnog značaja, ne samo za Republiku Srpsku, već za ceo region.

ДОДИК ЧЕСТИТАО БРНАБИЋ: Снажна Србија значајна за цео регион

Foto Tanjug

Dodik je izrazio uverenje da će Brnabić, svojim predanim radom i opredeljenošću za snažan razvoj zemlje, doprineti daljem afirmisanju Srbije na unutrašnjem i međunarodnom planu.

"Srbija je postala nezaobilazan politički faktor u regionu, Evropi i svetu, što je od velikog značaja i za nas u Republici Srpskoj i BiH. Uveren sam da ćemo nastaviti uspešnu saradnju i razvijati još bolje međusobne odnose za dobrobit našeg naroda", poručio je Dodik.

On je istakao da se zalaže za uspešnu saradnju sa Srbijom, kao i za nastavak rada na realizaciji započetih zajedničkih projekata i pokretanje novih za dobrobit i prosperitet stanovnika RS, Srbije i BiH, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsedništva BiH.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!