JEDNOGLASNO PRIHVAĆEN VUČIĆEV PREDLOG ZA NOVOG MANDATARA

Novosti onlajn

05. 10. 2020. u 18:25

ЈЕДНОГЛАСНО ПРИХВАЋЕН ВУЧИЋЕВ ПРЕДЛОГ ЗА НОВОГ МАНДАТАРА

Foto: Z. Jovanović

ČLAN Predsedništva SNS Siniša Mali kaže da je Predsedništvo SNS jednoglasno prihvatilo predlog lidera stranke Aleksandra Vučića o tome ko će biti mandatar.

Istakao je da će ime novog mandatara večeras u 20.00 saopštiti predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić.

Mali kaže da je Vučić od novog mandatara zatražio rotacije u Vladi Srbije.

- Biće Vlada političkog kontinuiteta i novih lica - kaže za TV Prva Mali, koji je u aktuelnom sastavu Vlade Srbije ministar finansija.

Upitan da li će zadržati svoj resor, Mali kaže da o konkretnim imenima u novoj vladi danas nije bilo reči i da će to biti tema iduće sednice Predsedništva SNS za koju očekuje da će biti održana u narednih sedam dana.

- Mislim da će u ponedeljak biti nova sednica, mislim da će tada mandatar izložiti konkretna imena - kazao je Mali.

Sednica Predsedništva SNS završena je oko 18.00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (27)

Kosta

05.10.2020. 20:05

@Zeljko85 - Nova lica donose drugačiji pristup u radu, teraju i druge da se kvalitetom svog rada dokazuju, ostvauju sve bolje rezultate. U takvoj atmosferi biće i uspeha.

sasa

06.10.2020. 08:41

@Srećko Đoković - Ana je pravi izbor i svakako da je najbitnije odrzati kontinuitet u radu sa prethodnom Vladom,a verujem da to ona moze

Veljko

05.10.2020. 19:51

Verujem da neće biti iznenađenja, kad je novi mandatar u pitanju. Dobro je radila prošla vlada i deo njenih članova će nastaviti sa radom ali će novi članovi doprineti većoj dinamici, većem dokazivanju u radu a to će doneti bolje rezultate za Srbiju.

Dragan

06.10.2020. 02:00

Sinoč je na konferenciji za medije u predsedništvu Srbije Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je Ana Brnabić nova mandatarka za sastav Vlade Srbije i buduća premijerka. Svojim radom Ana je zaslužila još jedan mandat. Želim joj mnogo uspeha u radu u predsetojećem mandatu.