ORLIĆ: Priželjkuju krv i to rade glasno

Tanjug

02. 10. 2020. u 18:30

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić upozorio je danas da reditelj Goran Marković izjavama pokazuje da priželjkuje krv i da je kao tipičan predstavnik umišljene "elite" još jednom objasnio koje i kakve "elitne vrednosti" zagovaraju "jurišnici bivšeg režima".

ОРЛИЋ: Прижељкују крв и то раде гласно

Foto: Arhiva Večernje Novosti

- Priželjkuju krv i to rade glasno - rekao je Orlić i kao dobru stvar ocenio mogućnost da narod to može da čuje.

Funkcioner SNS je reagujući na Markovićevu izjavu da će aktuelna vlast doživeti "neslavan kraj" kao i da Aleksandar Vučić "vlast neće predati bez krvi" podsetio da je upravo Vučić garant mira i stabilonosti.

- Upravo je Aleksandar Vučić garant mira i stabilnosti u društvu, slobode i demokratije za sve građane Srbije, zemlje u kojoj pristojnog i poštenog čoveka poštuju, i koja nikada više neće dozvoliti otimanje vlasti krvavim metodama, koliko god to bivši režim sanjao - kazao je on.

Zbog toga Vučića mrze najviše i njemu žele najgore, rekao je Orlić i dodao da na taj način pokazuju da mrze one koji su od njih uspešniji, a da preziru narod.

Prema njegovim rečima, ipak ti, kako kaže "mrakovi" iz prošlosti neće ostvariti svoje "paklene namere" i zato im je, poručuje, pametnije da odustanu i da čitaju knjige.

U Markvićevu reč staje sva ''demokratija drugosrbijanskog mraka'' u pokušaju povratka na vlast, rekao je Orlić.

Funkcioner SNS je primetio je da je to izgleda način na koji Marković i njemu slični u sopstvenim očima deluju da su veći i značajniji nego što jesu, "hrane svoju opaku sujetu, teško ranjenu činjenicom da ne raspolažu vlašću, novcem, nagradama i priznanjima za koje misle da im rođenjem pripadaju".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna