LjUTI ZBOG HAPŠENjA GUCATIJA: Veterani tzv. OVK bacali flaše na policiju

D. Z.

25. 09. 2020. u 20:34

ЉУТИ ЗБОГ ХАПШЕЊА ГУЦАТИЈА: Ветерани тзв. ОВК бацали флаше на полицију

Foto: "Reporteri"

Nakon hapšenja predsednika Udruženja veterana tzv Oslobodilačke vojske Kosova Hisnija Gucatija kojeg je priveo Euleks i koji je odmah sproveden u Hag, pripadnici nekadašnje “OVK” okupili su se ispred sedišta Udruženja.

Situacija je bila veoma napeta. Okupljenjni su se u jednom trenutku, kako je preneo prištinski portal “Reporteri”, sukobili sa pripadnicima policije na koje su bacali flaše.

Inače, nakon kratkotrajnogs ukoba, policija je postavila kordon ispred demonstranata a na licu mesta nalaze se vozila Hitne pomoći, ali i maskirani pripadnici Euleksa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

BOGDAN

25.09.2020. 20:44

GOTOVO JE SIPTARI SU ISKOKCKALI SVOJA 5 MINUTA KOJE SU NJIMA POKLONILI NJIHOVI ZAPADNI OKUPATORI.SIPTARI JOS MOZE DA BIRAJU ILI U SRPSKE ZATVORE ILI U IMPERIJALISTICKE ZATVORE NA ZAPAD ALI OBAVEZNO IDU U ZATVOR .

BOGDAN

25.09.2020. 20:57

SAMO VI BACAJTE FLASE TO JE DOBAR POCETAK ZA TO CE SIPTARE ZAPADNE SILE NAGRADITE SA JOS VISE HAPSENA DO ZADNJEG KRIMINALCA I ZLOCINCA KOJI SU SILOVALI I UBIJALI SRPSKE ZENE STARE NEJACE I DECE.

Varto Marx

26.09.2020. 11:33

Potreban je Russki transportni avión da sleti na aerodrumu u Pristini i neznam dalí bi svi teroristi stali u tom avijonu velikog kapaciteta, da ih prebaci u Hagu, posto ima njih puno.