VESIĆ: SNS u Šapcu ubedljivo pobeđuje

Tanjug

05. 09. 2020. u 22:49

ČLAN predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je večeras da izborna lista SNS "Aleksandar Vučić - za našu decu" na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu ubedljivo pobeđuje.

ВЕСИЋ: СНС у Шапцу убедљиво побеђује

Zoran Jovanović

On je na svom Fejsbuk profilu objavio da će ta stranka imati bolji izborni rezultat i veći broj glasova nego na izborima održanim 21. juna.

"Zelenović i Petrović imaju manje glasova. Večeras sam sa našim hrabrim ženama i muškarcima u Gradskom odboru SNS koji u Šapcu vode neravnopravnu borbu protiv najgore lokalne vlasti u Srbiji. Ovo su jedini izbori na kojima nijedna opozociona stranka nije imala nijednog predsednika biračkog odbora, na kojima je bilo zabranjeno opozicionim predstavnicima u biračkim odborima da ''priđu'' glasačkim listićima kako im je naložio njihov pravi šef Dušan Petrović", napisao je Vesić.

Kako je ocenio, "tako demokratiju razumeju Đilasovi puleni i Tanja Fajon" i dodao da su to "njihovi izborni uslovi".

NAPREDNjACI VODE NA 12 OD 27 BIRAČKIH MESTA

Prema prvim nezvaničnim rezultatima, Srpska napredna stranka vodi na ponovljenih lokalnim izborima na 27 mesta u Šapcu, piše "Blic".

Prema podacima SNS-s, naprednjaci na 12 od 27 biračkih mesta imaju bolji rezultat nego na prethodnom glasanju, navodi list.

U Šapcu su danas održani ponovljeni izbori na 27 od 100 biračkih mesta, a pravo glasa imalo je 28.800 birača.

Na biračkom listiću je 12 lista, a rezultati ponavljenih izbora mogu da utiču na promenu odborničkog sastava i većinu u šabačkom parlamentu koji broji 69 odbornika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju