BILjANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Obradović ponajmanje ima prava da govori o borbi protiv kriminala i korupcije

Novosti online

31. 08. 2020. u 16:03

БИЉАНА ПОПОВИЋ ИВКОВИЋ: Обрадовић понајмање има права да говори о борби против криминала и корупције

Foto: Printskrin

SIGURNA sam da Boško Obradović ponajmanje ima prava da govori o borbi protiv kriminala i korupcije, ijavila je Biljana Popović Ivković, član Predsedništva SNS.

"Bilo bi daleko bolje da građanima objasni svoju povezanost sa jednim od najvećih trgovaca drogom u Srbiji, poznatijim kao Tocilo, koga je policija prošle godine uhapsila sa 77 kilograma heroina, a za koga su mediji pisali da je kum Boška Obradović. Ili da objasni odakle u zagrljaju narko-dilera koji u svom dosijeu ima čak 179 krivičnih dela i da ne nabrajam dalje njegove prijatelje iz kriminalnog miljea, sa kojima povezanost, baš kao i šef mu Dragan Đilas, nikako da objasni.

Nakon svega što su građani Srbije videli da se zaključiti da se dileri narkotika nadaju da će Obradović nekada doći na vlast u Srbiji da ih zaštiti.

Baš taj i takav Obradović govori i o Kosovu i Metohiji i drži lekcije kako se treba boriti za našu južnu pokrajinu.  

Očigledno se nada da građani pate od kolektivne amnezije i da su zaboravili da mu je predsednički kandidat bio Saša Janković, koji se zalagao da lažna država Kosovo uđe u Interpol, a i danas ponavlja da bi ga trebali pustiti u Ujedinjene nacije.

Uzda se verovatno i da je narod zaboravio da su upravo njegovi koalicioni partneri postavili carine i granice između centralne Srbije i naše južne pokrajine, da su premestili premestili pregovore iz Ujedinjenih nacija, gde je situacija bila daleko povoljnija za nas, pod okrilje Evropske unije. A kako zaboraviti skandalozno pitanje koje su postavili Međunarodnom sudu pravde, koje je za posledicu imalo novi talas priznanja nezavisnosti.

E baš taj i takav Boško Obradović danas bi da nekome drži lekcije“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)