PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje u jutarnjem programu "Novo jutro" gde govori o predstojećem putu u Vašingtonu, o ekonomskom uspehu Srbije i budućoj Vladi.

Komentari (48)

star

29.08.2020. 10:09

Treba se susresti sa Trampom i u oči mu reči da se naši stavovi po pitanju KiM nisu promenili i da nikada neće dobiti priznanje nezavisnosti Kosova od strane Srbije.

Čiča Gorio

29.08.2020. 10:14

Ja verujem u tebe ti si pametasn i dopbar. Mirno i staloženo. Nemoj ništa na brzinu. Slobodbo idi i budi ka što si do sada bio!!!Ti si car!!! I Tramp je čovek slobodno idi i pričaj sa njim!!!

unutrašnji dijalog

29.08.2020. 10:53

Po brojnim izjavama zvaničnika EU-SAD, pa i Trampa (nisu oni naivni) - oni možda neće tražiti direktno priznavanje - nego će tražiti neku nametnutu političku opciju za "kompromis o normalizaciji" i potpisivanje obavezujućeg sporazuma kojim će naknadno (otvoren put) da se Kosovo učlani u UN! Pitanje šta je realno da Srbija dobije na Kosovu... (našem KiM) govori Briselski sporazum, - zašto se taj medjunarodni dokument ne dostavi skupštini Srbije na debatu-raspravu, da bude jasno narodu???

naranca

29.08.2020. 11:32

Trump zna za Srpsku borbu protiv EU neo nacizma imperijalizma.....USA i UK su nasi prirodni saveznici na Zapadu....Normalno Trumpova USA a ne Njjemacka -Klintonesk USA. |I jos nesto Trum pobedjuje na sledecim izborima

Ivana

29.08.2020. 15:56

Srbija danas ima predsednika kojem je stalo do interesa naroda i države, jer Srbija može ekonomski oporavak KiM, ako misli da se razvija zajedno sa Srbijom. Srbija se danas cela razvija i gradi, to je ono što će nas ekonomski potpuno osnažiti.

Mary

31.08.2020. 15:40

Pozdrav, trebate li brzi zajam? Ja sam Susan Benson, zajmodavac sam i također financijski savjetnik. S obzirom na ekonomsku stagnaciju kroz koju svijet prolazi zbog nastajanja Corona-virusne bolesti (COVID-19), mnogi se ljudi suočavaju s nevremenim financijskim izazovima. trebate hitan zajam za pokretanje posla, kupnju kuće ili automobila ili vam treba zajam iz drugih osobnih razloga? Želim da kontaktirate moju firmu. Pružamo sve vrste zajmova, osigurane i neosigurane. Ako ovo čitate i znate da vam je potrebna financijska podrška, možete nam jednostavno pisati putem e-pošte: goodnewsloan01@gmail.com ili WhatsApp nas danas na +2348141252381