MITROVIĆ ODGOVORIO OBRADOVIĆU: "Pink" ne duguje ni jedan jedini dinar

Novosti online

11. 08. 2020. u 18:10

ŽELjKO MITROVIĆ je odgovorio na navode Boška Obradovića da "Pink" dugije 250 miliona dinara za porez.

МИТРОВИЋ ОДГОВОРИО ОБРАДОВИЋУ: Пинк не дугује ни један једини динар

Foto: Privata arhiva

Mitrović na samom početku svog odgovora navodi da su "N1" i portal "Direktno" objavili laž Boška Obradovića, te je primoran da ponovo na sudu i medijski dokaže istinu.

- Kad neko svoju politiku iskazuje samo lažima onda je vreme da izgubi i taj jedan posto podrške građana koju misli da ima - stoji u Mitrovićevom odgovoru. 

- Naime, namerno nisam reagavao tri dana na laži koje seje Obradović sa tvrdnjima da "Pink" duguje nekakav porez i to u iznosu od 250 miliona dinara, da bih sačekao reakciju Đilasovih medija od kojih u krivičnom postupku mogu konačno i da se naplatim zbog štete koju su naneli kompaniji "Pink" ovim gnusnim lažima i izmišljotinama. "Pink", što je lako proverljivo u poreskoj upravi, ne duguje ni jedan jedini dinar, čak naprotiv, pored 900 miliona dinara koje je "Pink" uplatio državi Srbiji po osnovi različitih poreza samo u u ovoj godini ili preciznije od januara do jula. Za razliku od Boškića, "Pink" je donirao preko 150 miliona bolnicama i drugim ustanovama tokom epidemije, kontinuirano brine o deci bez roditeljskog staranja i preko 5 miliona je uplatio za lečenje bolesne dece, a da ne pominjem što je "Pink" jedna od samo nekoliko velikih kompanija koja se odrekla pomoći Vlade Srbije tokom epidemije u korist drugih kojima je ta pomoć potrebnija.

Mitrović navodi da razume Boškovu nervozu zbog prevremene političke penzije:

- Ja razumem i Đilasovu nervozu što se bliži dan kada će "Pinku" morati da vrati 20 miliona koje nam je ukrao da 2012 godine, razumem i što Đilas ludi jer se bliži dan kada će morati da se okonča postupak pred poreskim organima za ogromnu poresku utaju Đilasove "Direkt medije", ali to svakako nije razlog da se dodatno brukaju i da prizivaju kompletnu naciju da im se ruga i da ih ismejava.

Na kraju odgovora Mitrović navodi da nije dobro u nedostatku politike koristiti samo "laži, lopovluk i batine".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada