MITROVIĆ ODGOVORIO OBRADOVIĆU: Pink ne duguje ni jedan jedini dinar

Novosti online

utorak, 11. 08. 2020. u 18:10

МИТРОВИЋ ОДГОВОРИО ОБРАДОВИЋУ: Пинк не дугује ни један једини динар

Foto: Privata arhiva

ŽELjKO MITROVIĆ je odgovorio na navode Boška Obradovića da "Pink" dugije 250 miliona dinara za porez.

Mitrović na samom početku svog odgovora navodi da su "N1" i portal "Direktno" objavili laž Boška Obradovića, te je primoran da ponovo na sudu i medijski dokaže istinu.

- Kad neko svoju politiku iskazuje samo lažima onda je vreme da izgubi i taj jedan posto podrške građana koju misli da ima - stoji u Mitrovićevom odgovoru. 

- Naime, namerno nisam reagavao tri dana na laži koje seje Obradović sa tvrdnjima da "Pink" duguje nekakav porez i to u iznosu od 250 miliona dinara, da bih sačekao reakciju Đilasovih medija od kojih u krivičnom postupku mogu konačno i da se naplatim zbog štete koju su naneli kompaniji "Pink" ovim gnusnim lažima i izmišljotinama. "Pink", što je lako proverljivo u poreskoj upravi, ne duguje ni jedan jedini dinar, čak naprotiv, pored 900 miliona dinara koje je "Pink" uplatio državi Srbiji po osnovi različitih poreza samo u u ovoj godini ili preciznije od januara do jula. Za razliku od Boškića, "Pink" je donirao preko 150 miliona bolnicama i drugim ustanovama tokom epidemije, kontinuirano brine o deci bez roditeljskog staranja i preko 5 miliona je uplatio za lečenje bolesne dece, a da ne pominjem što je "Pink" jedna od samo nekoliko velikih kompanija koja se odrekla pomoći Vlade Srbije tokom epidemije u korist drugih kojima je ta pomoć potrebnija.

Mitrović navodi da razume Boškovu nervozu zbog prevremene političke penzije:

- Ja razumem i Đilasovu nervozu što se bliži dan kada će "Pinku" morati da vrati 20 miliona koje nam je ukrao da 2012 godine, razumem i što Đilas ludi jer se bliži dan kada će morati da se okonča postupak pred poreskim organima za ogromnu poresku utaju Đilasove "Direkt medije", ali to svakako nije razlog da se dodatno brukaju i da prizivaju kompletnu naciju da im se ruga i da ih ismejava.

Na kraju odgovora Mitrović navodi da nije dobro u nedostatku politike koristiti samo "laži, lopovluk i batine".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Zoran

11.08.2020. 18:37

Obradovic razmislja da se prijavi na Farmu i da konacno unovci svoju medijsku prepoznatljivost..Posto je konacno i sam razumeo da od politicke karijere nema gotovo nista,da ga narod nece, sav svoj raskosan talenat kavkadzije i prevrtljivca stavlja u sluzbu buduceg gostovanja u rialitiju..Naravno tu postoje dva problema..Da ubedi DJ Zexa M. da je stvoren za takav sadrzaj jer umije da iritira narod i nepreza od nicega..I naravno da obezbedi veci honorar nego sto mu je dao bivsi poslodavac Dilas D..Dalice ce rialiti biti kao politika i ono "strajkovanje gladu" ostaje da se vidi..Koliko je Mitrovic spreman da plati ovom "revolucionaru" i "vodi opozicije"..znacemo uskoro..

NekiDeki

11.08.2020. 22:35

Imaš obraza da pustiš glas? Ko je bahatom vožnjom ubio devojku ne zaustavljajući se? Obradović? Njegov deda? Ko je bahatom vožnjom helihopterom ugrozio opstanak beloglavog supa u kanjonu Uvca? Obradović? Obradivićev deda? More, uzmi još jednu dozu ozonizacije, pokrij se ušima i čekaj momenat kada će sva bahatost doći na naplatu.