PALMA: Ne treba mi ministarska funkcija da bih radio dobre stvari za Srbiju

Novosti online

22. 07. 2020. u 11:01

ПАЛМА: Не треба ми министарска функција да бих радио добре ствари за Србију

Foto: Tanjug

POVODOM pisanja pojedinih medija da će u budućoj Vladi Republike Srbije koalicija SPS - JS imati dva ministarska mesta i da će to biti lideri te koalicije Ivica Dačić, na mestu ministra inostranih poslova i Dragan Marković Palma, na mestu ministra poljoprivrede, predsednik Jedinstvene Srbije demantovao je takva pisanja.

- Na sastanku sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem nije bilo ni jedne jedine reči o broju ministarskih mesta, o resorima, niti su pominjana bilo kakva personalna rešenja.

Na sastanku smo razgovarali o važnim političkim i programskim pitanjima kao što su pregovori u Briselu, pričali smo o ekonomiji, o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u našoj zemlji i brojnim drugim državnim pitanjima.

Kada sam u pitanju ja lično, moram da kažem da sam i do sada radio za Srbiju kao da imam četiri ministarska mesta i da ću tako raditi i ubuduće. Ne treba mi ministarska funkcija da bih radio dobre stvari za Srbiju - istakao je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Rembas

22.07.2020. 19:03

Ne treba ti kad ste se nakrali i reketirali od 90 tih na ovamo. Da je neke pravde i reda vec odavno bi ste svi vi iz Sps bili u zatvoru a ne u skupsitni.