"VELIKA ČAST I OBAVEZA DA NASTAVIM DA RADIM ZA DOBROBIT SRBIJE": Brnabić se oglasila posle izbora za predsednicu Skupštine (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

20. 03. 2024. u 22:25

NOVA predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se posle izbora na novu funkciju.

ВЕЛИКА ЧАСТ И ОБАВЕЗА ДА НАСТАВИМ ДА РАДИМ ЗА ДОБРОБИТ СРБИЈЕ: Брнабић се огласила после избора за председницу Скупштине (ФОТО)

FOTO: TANJUG

Ana Brnabić je zahvalila narodnim poslanicima na izboru.

- Za mene je ova funkcija velika čast, privilegija i obaveza da, kao i do sada nastavim da radim za dobrobit, razvoj i stabilnost Srbije i svih njenih građana. Živela Srbija! - poručila je Brnabić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (19)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu