DIVLJANJE OPOZICIJE U SKUPŠTINI: Udaraju u klupe, bacaju poslovnike i vređaju Anu Brnabić (VIDEO)

Novosti online

20. 03. 2024. u 18:16

PREDSEDNICA Narodne skupštine Ana Brnabić zahvalila je poslanicima koji su joj dali poverenje i odmah je prešla na sledeću tačku dnevnog reda - izbor potpredsednika, nakon čega su poslanici opozicije počeli da divljaju.

ДИВЉАЊЕ ОПОЗИЦИЈЕ У СКУПШТИНИ: Ударају у клупе, бацају пословнике и вређају Ану Брнабић (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Opozicija se nije udostojila ni da prisustvuje izboru za predsednika parlamenta, kao što se nije ni udostojila da se pojavi na konsultacijama oko izbora potpredsednika parlamenta.

Međutim, nakon što je Brnabić izabrana za predsednicu, opozicija se naprasno pojavila u sali i odjednom zahtevala svoja potredsednička mesta! Brnabić ih je mirno podsetila da se nisu pojavili na konsultacijama, da su već dogovoreni kandidati za potpredsednička mesta te da je za očekivati da ako se neko ne pojavi za konsultacijama u vezi sa nečim, za to nešto logično nije ni zainteresovan.

Tada je u plenumu nastao opšti haos, opozicija je počela da udara rukama i nogama u klupe, Ćuta je bacao papire ka Ani Brnabić, sve vreme su vikali, zviždali i davali sve od sebe da sednicu prekinu.

Opozicija se novoj predsednici skupštine obratila uvredljivim rečima, a zatim su počeli da udaraju po poslaničkim klupama i bacaju poslovnike i papire.

Očigledno je da će i ovaj saziv skupštine opozicija oko Dragana Đilasa pokušati da unizi svojim ponašanjem i nezainteresovanošću za branjenje interesa građana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave