NIKOLIĆ: U Marinikine bolesne laži ne bi poverovao ni Medo Brundo

Novosti online

07. 03. 2024. u 15:34

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić podsetila je Mariniku Tepić na sve ono što je režim Dragana Đilasa negativno radio sa srpskim pravosuđem.

НИКОЛИЋ: У Мариникине болесне лажи не би поверовао ни Медо Брундо

Foto: Printskrin/sns_srbija

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

„Jedini Oskar koji može biti istinit jeste onaj koji bi Marinika Tepić mogla da dobije za glumatanje, lažljive i besmislene priče u koje više ni ona sama ne veruje.

Nije Vučić rekao kako ima uticaj na pravosuđe, ali Đilas jeste. I to onomad kad se hvalio kako u preko sto sporova, nijedan sudija ne sme da presudi drugačije, osim u njegovu korist.

Nije Vučić sprovodio jezivu reformu pravosuđa 2009. godine, kojom su potpuno slomili pravosudni sistem. Nije Vučić bio tada na vlasti, ali ona i Đilas jesu.

Nije Vučić postavljao, na opštinskim odborima svoje stranke, sudije, ali bivši režim, čiji su Marinika i Đilas deo, jeste. Pa još i overili predlog, pečatom stranke.

Nije Vučić ostavljao časne sudije na ulici, da bi postavljao svoje, partijski podobne. Ali lopovi i tajkuni koji su upravljali 2009. Srbijom jesu. Neke sudije zbog toga nisu među živima…

Nije Vučić postavljao za sudiju čoveka koji nije bio među živima, kao što se desilo u Požegi 2009, ali ovi, iz bivšeg, lopovskog, režima, jesu.

Nema Vučić u džepu milione evra koje je stekao za vreme vlasti, ali Đilas ima. Bez ikakve pravne posledice.

Ali ono što Đilas ni Marinika jedino nisu, nisu sproveli reformu pravosuđa koja garantuje nezavisnost sudstva i samostalnost tužilaštva i koja pravosuđe potpuno odvaja od bilo kakvog političkog uticaja. Oni nisu, ali Vučić jeste.

Prema tome, za ono što je Marinika spremna da odglumi, izmisli i slaže, možda može da dobije Oskara, ali u takve bolesne laži ne bi poverovao ni Medo Brundo.”

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)