"BOLJE DA JE ĆUTAO" Jovanov odgovorio Grošelju: Imamo posla sa čovekom koji ne čita izveštaje ODIHR-a, ali voli da pametuje (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

04. 03. 2024. u 20:02

ČLAN predsedništa Srpske napredne stranke, Milenko Jovanov, odgovorio je šefu posmatračke misije EP na izborima u Srbiji Klementu Grošelju.

БОЉЕ ДА ЈЕ ЋУТАО Јованов одговорио Грошељу: Имамо посла са човеком који не чита извештаје ОДИХР-а, али воли да паметује (ФОТО)

Foto Tanjug

- Kaže izvesni Klemen Grošelj kako izveštaj ODIHR-a o izborima u Srbiji sadrži "rečenicu 'unfair conditions' i tu rečenicu nisam video ni u jednom izveštaju ODIHR-a za bilo koju drugu evropsku zemlju".

Verovatno nikada nije video ni polarnog medveda u prirodnom staništu, ali to ne znači da ne postoji.

E, isto je i u ovom slučaju, jer je baš taj termin 'unfair conditions' mogao da pročita u izveštajima za  Poljsku i Mađarsku, zatim i Tursku, ali i vanevropske SAD. U izveštajima za sve te zemlje se koristi doslovno taj termin.

I šta ćemo sad? 

Ili, dakle, imamo posla sa čovekom koji ne čita izveštaje ODIHR-a, ali voli da pametuje o njima, ili svesno laže, jer su mu tako naručili ovi iz Šolakovih medija.

U svakoj opciji mu je bilo pametnije da je ćutao - poručio je Jovanov. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (26)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)