"IMAM SAMO JEDNU REČ ZA VAS: MUVE" Premijerka odgovorila Đilasu - "Generacije će vas se stideti"

Novosti onlajn

09. 02. 2024. u 13:28

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić odgovorila je na svom zvaničnom Iks profilu lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, poručivši mu da su "lične uvrede od takvih kao što je on, za nju orden časti", te da ih smatra priznanjem "za svoj rad i borbu za jaku, slobodnu, samostalnu i nezavisnu Srbiju".

ИМАМ САМО ЈЕДНУ РЕЧ ЗА ВАС: МУВЕ Премијерка одговорила Ђиласу - Генерације ће вас се стидети

FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ

"Imam samo jednu reč za vas: MUVE.

Generacije će vas se stideti.

Pre 110 godina, Austrougraska je tražila, ne da vodi istragu u Srbiji, već da učestvuje u istrazi uz naše organe, ali je naša Vlada smatrala da, zbog toga što ništa nije predviđeno u pogledu načina i obima tog učešća, prihvatanje takvog zahteva bi išlo mnogo dalje od toga što "dopušta narodna čast jedne nezavisne zemlje" i bilo je odlučeno da se, neprihvatanjem takvog zahteva, zaštiti "suverenitet i nezavisnost Srbije". 

Prema zvaničnim podacima, Srbija je u tom ratu izgubila 1.277.000 ljudi, da bi sačuvala svoju nezavisnost, suverenitet i slobodu.

Beskrajno tužno je što je, vek kasnije, Srbija doživela da ima ljude, političke pokrete i stranke (svejedno koliko minorne) koji SAMI traže od stranaca da se njihova zemlja uceni kako bi pristala na međunarodnu istragu - dakle, SAMI TRAŽE od stranaca da grubo prekrše, pogaze, suverenitet i nezavisnost Srbije.

Na sreću, u Srbiji nikada takvi ne mogu da imaju većinsku podršku naroda, ni blizu, ali je dobro što ste narodu pokazali na šta ste sve spremni i koliko vam nezavisnost i suverenitet Srbije nimalo ne znače.

Lične uvrede od takvih kao što ste vi, za mene su orden časti, i smatram ih priznanjem za svoj rad i borbu za jaku, slobodnu, samostalnu i nezavisnu Srbiju", napisala je premijerka. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu