OVAKO ĐILAS I ŠOLAK VODE KAMPANJU PROTIV VUČIĆA U IZBORNOJ TIŠINI: Nova S ne prestaje sa kršenjem zakona (VIDEO)

Novosti onlajn

15. 12. 2023. u 22:51

U IZBORNOJ tišini koja evidentno ne važi za medije Dragana Šolaka može se videti kampanja koja se sprovodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ОВАКО ЂИЛАС И ШОЛАК ВОДЕ КАМПАЊУ ПРОТИВ ВУЧИЋА У ИЗБОРНОЈ ТИШИНИ: Нова С не престаје са кршењем закона (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

U emisiji na Novoj S, koju vodi jedan od Đilasovih i Šolakovih portparola, Ivan Ivanović, još jednom je otvoreno pokazano nepoštovanje zakona o izbornoj tišini. Ivanović je naime na vrlo ružan način komentarisao gostovanje predsednika u jednoj emisiji.

U nastavku pogledajte snimak i vidite o čemu je zapravo reč.

Podsetimo, novčanom kaznom od 100.000 do 600.000 dinara kazniće se za prekršaj pravno lice koje 48 časova pre dana glasanja i na dan glasanja do zatvaranja biračkih mesta u medijima i na javnim skupovima objavi procenu rezultata izbora, javno predstavlja kandidate na izborima i njihove izborne programe i poziva birače da glasaju, odnosno ne glasaju za određene izborne liste.

Novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara kazniće se za prekršaj odgovorno lice u mediju koji 48 časova pre dana glasanja i na dan glasanja do zatvaranja biračkih mesta objavi procenu rezultata izbora, javno predstavlja kandidate na izborima i njihove izborne programe i poziva birače da glasaju, odnosno ne glasaju za određene izborne liste.

Novčanom kaznom od 20.000 do 50.000 dinara kazniće se za prekršaj odgovorno lice u pravnom licu koje 48 časova pre dana glasanja i na dan glasanja do zatvaranja biračkih mesta u medijima i na javnim skupovima objavi procenu rezultata izbora, javno predstavlja kandidate na izborima i njihove izborne programe i poziva birače da glasaju, odnosno ne glasaju za određene izborne liste.

Novčanom kaznom od 10.000 do 40.000 dinara kazniće se za prekršaj fizičko lice koje 48 časova pre dana glasanja i na dan glasanja do zatvaranja biračkih mesta u medijima i na javnim skupovima objavi procenu rezultata izbora, javno predstavlja kandidate na izborima i njihove izborne programe i poziva birače da glasaju, odnosno ne glasaju za određene izborne liste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)