VUČIĆ STRANOM NOVINARU: Nema potrebe za vikom, sve što smo potpisali je Briselski sporazum i to treba da se sprovede

Novosti online

26. 10. 2023. u 20:54

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se posle razgovora u Briselu. On je govorio toku samih susreta i temama koje su bile na stolu ali je morao i da interveniše na ispade pojedinih pripadnika sedme sile.

ВУЧИЋ СТРАНОМ НОВИНАРУ: Нема потребе за виком, све што смо потписали је Бриселски споразум и то треба да се спроведе

D.Milovanović

Stranom novinaru koji je počeo da viče tokom obraćanja novinara, predsednik je rekao da nema potrebe da povisuje ton.

- Sve što smo već potpisali, a to je Briselski sporazum, to treba da se sprovede. To su potpisale obe strane, kao i treća strana, predstavnici EU. To je potpisano, i mora biti ispunjeno, ali to nije urađeno gotovo 11 godina. Od početka sam govorio da smo spremni da ispunimo sve osim stvari koje će nas dovesti da defakto ili de jure priznamo nezavisnost tzv. Kosova. To sam rekao i ponovio večeras tri puta. Nema potrebe da galamite - istakao je on.

Pokazaćemo celom svetu ko se ponaša ozbiljno i odgovorno, i ko zaslužuje poverenje međunarodne zajednice, dodao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (32)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024