NIKOLIĆ: NATO bitanga Ponoš krenuo da cvili i pre istorijskog govora predsednika Vučića u UN

Novosti online

23. 09. 2023. u 14:53

MILICA Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, prokomentarisala je ponašanje Zdravka Ponoša koje se odnosi na istorijski govor predsednika Vučića u Njujorku.

НИКОЛИЋ: НАТО битанга Понош кренуо да цвили и пре историјског говора председника Вучића у УН

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Pre nego što je predsednik Vučić održao istorijski govor u UN, NATO bitanga je krenula da cvili, unapred besna.

Sada je usledila druga faza tog ludila, kada Ponoš obilazi tajkunske medije cmizdreći zbog ponosa koji je naš narod osetio posle govora, definitivno jednog od najvećih državnika današnjice.

I evo ga, danas, osim gluposti, njemu svojstvenih, najodvratnije vređa i žene koje su sa predsednikom boravile tamo, nazivajući ih "stranačkim plavušama".

I kada ne zna više šta da kaže, pošto čitav svet skida kapu onome što je predsednik Vučić rekao, koristi ono što je od Siniše Kovačevića naučio, valjda dok su se valjali u istom toru.

Ne shvata NATO sluga kako postoje ljudi koji služe isključivo svojoj državi i narodu. I koji se uvek i na svakom mestu bore za interese svoga naroda.

Ceo svet je imao priliku da sluša, pre nekoliko dana, najvećeg od svih. Kako se ponosno, prkosno i iskreno bori za principe i opominje ceo svet, da mudar čovek, državnik, i ozbiljna zemlja, moraju da ih imaju.

Čuo je naš narod kako lavovski brani, govoreći u lice celom svetu, teritorijalni integritet svoje zemlje, naglašavajući da mi poštujemo integritet svake druge.

A čula je i ova lažovska NATO baraba, čula je i zato sada cvili, kako se čuva nezavisnost, samostalnost i stabilnost svoje zemlje, kako se čuva svoj narod i kako se uvek i bilo gde na svetu, isključivo brine o njegovom interesu.

I gde god da ode, predsednik Vučić je državnik!

A što se Ponoša tiče - on u Rovinj, NATO sluga iz Rovinja" zaključila je Nikolićeva.

BONUS VIDEO: OVI PODACI NAJBOLjE GOVORE: Šolakovi mediji danima iznose neistine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini