ODBAČENE PRIJAVE LAŽNIH LAURA: Disciplinski tužilac odbacio prijave protiv glavnog državnog tužioca Stefanovića

Novosti online

07. 08. 2023. u 20:55

DISCIPLINSKI tužilac Visokog saveta tužilaca odbacio je prijave lažnih Laura Jasmine Paunović i Bojane Savović podnetih protiv državnog tužioca Nenada Stefanovića.

ОДБАЧЕНЕ ПРИЈАВЕ ЛАЖНИХ ЛАУРА: Дисциплински тужилац одбацио пријаве против главног државног тужиоца Стефановића

Foto: Printskrin/N1

Tužiteljke koje su početkom godine digle javnost na noge lažnim optužbama protiv državnog tužioca nezadovoljne premeštajem na novo radno mesto, ostale su kratkih rukava.  Naime, disciplinski tužilac doneo je odluku u korist Stefanovića.

Podsećamo da su uhapšeni zbog korupcije u EPS-u i dalje u pritvoru, a da je istraga proširena, dok su navodi optužbi lažnih Lauri bili da je njihov premeštaj upravo zbog istrage u slučaju EPS.

Sa druge strane, Jasmina Paunović za koju se spekulisalo da je upravo ona ta koja opstruiše istragu korupcije EPS-a, nedavno je  na novoj poziciji indirektno potvrdila spekulacije dajući narkodilerima blaže sankcije.

Tužiteljke su pokušale da prevare i američkog ambasadora Kristofera Hila, pokušavajući sebe da predstave kao primer borbe protiv korupcije, međutim čak su i tu izvisile.

Ipak N1 i Nova S, kao već osvedočene propagandne medijske platforme, nastavljaju da pokušavaju da podgreju već zgaslu kampanju linča prema Glavnom tužiocu Stefanoviću, te uporno prenose neistine i daju prostor lažnim Laurama.

(Vaseljenska)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini