DARA JE BILA BOSA, A KRISTIJAN NA KOLENIMA: Vučić o razgovoru sa majkom dece koju su pretukli Kurtijevi specijalci

Novosti online

18. 06. 2023. u 10:13

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraća se na konferenciji

ДАРА ЈЕ БИЛА БОСА, А КРИСТИЈАН НА КОЛЕНИМА: Вучић о разговору са мајком деце коју су претукли Куртијеви специјалци

Levo na slici pretučeni dečak K.R (15), desno pretučena devojčica D.R.(17)

- Juče su brat i sestra Dara i Kristijan u selu Žitkovac, opština Zvečan, napadnuti od strane tzv. kosovske policije. Kristijana su udarali nogama po telu, oborili na zemlju, u klečećem stavu ga držali, Daru su vukli po zemlji. Kada je došla njihova majka Marija, sa kojom sa jutros razgovarao i koja je sva uplakana bila, zatekla je kako joj sina drže na kolenima na zemlji, ćerku bosu,koja je od stresa nekoliko puta kolabirala. Takozvani policajci su rekli da su zaustavljali sve sa kacigama i kapama - deca od 15 i 17 godina, vozila su kvad, a oni su mislili da su ozbiljni teroristi pa su rešili da se obračunaju sa tom decom, kao u filmovima. Oni imaju i manjeg brata, možete misliti u kakvom je stresu ta porodica - rekao je Vučić i dodao:

- Koliko god da smo se trudili da budemo ozbiljan i odgovoran partner zapadnim silama, nalazimo se na evropsokom putu, nikada nas nisu na takav način posmatrali, ukoliko ne bismo služili svakom njihovom zahtevu bezuslovno, uvek bismo bili mi krivci, pa makar nikakve krivice nemali. Izlaza više nemamo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (116)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis