NEVENA ĐURIĆ: Lažni elitisti, nije ovo više ista Srbija

Novosti online

03. 06. 2023. u 16:38

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić ističe da je mnogo onih koji poslednjih dana, poput jugoslovenskog glumca Nikole Koja, govore o tome kako ih politika ni malo ne interesuje, ali su zato uvek u prvim redovima - najbučniji na sam pomen protesta koji su isključivo politički.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Лажни елитисти, није ово више иста Србија

Foto: SNS

- I to je, više nego dovoljno da svima bude jasno o kakvom i kolikom licemerstvu je reč. U Srbiji se baš zahvaljujući Aleksandru Vučiću ništa ne prikriva i pred građane se izlazi sa istinom: uvek i svuda! Baš je to problem organizatorima redovnih, nasilnih šetnji po Beogradu: što je svima kristalno jasno da oni samo pod velom brige o državi i njenim građanima žele da ostvare svoje lične interese, da narod gurnu u sukobe i nasilje, a da se oni fino sklone sa strane, i posmatraju kako se drugi tuku da bi isključivo njima bilo bolje! Kada bi se ova drugosrbijanska elita dočepala vlasti tom istom narodu, koji danas na najodvratniji način zloupotrebljava, bi ogulila kožu sa leđa - da ne trepne! Gde su bili svi kada se pucalo na naše srpčiće na Kosovu i Metohiji, na Božić? Ćutali su svi kada su Stefan Stojanović i Miloš Stojković ranjeni samo zato što su Srbi i zato što su nosili Badnjak! Ranjeni su srpski dečaci, ni krivi ni dužni, ali su za ovu lažnu elitu oni građani trećeg reda i nisu vredni pomena - rekla je ona.

Danas, decu za koju se navodno bore - čak i ne pominju, ističe Nevena Đurić.

- Pominju samo Aleksandara Vučića i sve nišanske sprave su usmerili ka njemu! Kao trn u oku im je samostalna, suverena i nezavisna politika koju vodi Aleksandar Vučić dok se svi oni zajedno samo utrkuju i nadmeću ko će se više i uspešnije dodvoriti što Sarajevu, što Zagrebu! Mrtva je trka ko se od ove lažne elite njima više snishodljivo ulaguje! E, pa, lažni elitisti - nije ovo više ista Srbija! Ova današnja se promenila. Ali ne onako kako vi spinujete, jer se promene i rezultati vide golim okom. Ne vide ih i ne priznaju samo oni koji to ne žele. Poput vas. Većinska Srbija se davno probudila, ima malo više od 10 godina, kada je rekla ne svim rušiteljima i lopovima. I danas, čvrsto stoji pri toj odluci - rešena da ide napred, u nove pobede - zaključuje ona u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (24)

ŽIKA IMA OGROMNU PENZIJU: Službenik tri puta proveravao - nije mogao da veruje kada je video brojku