BIĆE ODRŽAN U PRIŠTINI: Hovenijer pozvao Kurtijeve gradonačelnike na sastanak

Novosti online

29. 05. 2023. u 08:13

KURTIJEVI gradonačelnici dobili su sinoć poziv za sastanak od američkog ambasadora na Kosovu Džefrija Hovenijera, javlja Nacionale.

БИЋЕ ОДРЖАН У ПРИШТИНИ: Ховенијер позвао Куртијеве градоначелнике на састанак

Foto: Printscreen/Kanal 10/youtube

Kurtijev gradonačelnik opštine Zvečan Iljir Peci istakao je da će sastanak biti održan u 9 časova u Prištini navodeći da nije saopšten razlog zbog kojeg su pozvani, i da će o svemu biti obavešteni tokom sastanka.

- Pozvali su nas na sastanak od 9 sati, i mi ćemo učestvovati. Nisu nam poznati detalji zašto su nas pozvali, ja sam tražio redosled sastanka, ali su rekli da ćemo razgovarati kada budemo otišli tamo. Informacija je da imamo sastanak, a ne znamo o čemu - rekao je Peci, piše Kosovo onlajn.

Upitan da li će podneti ostavku ako Hovenijer to zatraži, Peci je naveo da sve zavisi od današnjeg sastanka.

- Da vidimo o čemu ćemo razgovarati, sve zavisi od sastanka - istakao je Peci.

BONUS VIDEO: Blindirana vozila i naoružani specijalci na platou kod opštine Leposavić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju