ODUZELI SRBINU "KM" TABLICE I KAZNILI GA Petković: Kurtijevi teroristi nemaju šta da traže na severu KiM

Novosti Onlajn

19. 05. 2023. u 13:40

PREDRAGU Milanoviću iz Kosovske Mitrovice tzv. Kosovska policija jutros je oduzela "KM" tablice i napisala kaznu od 150 evra, iako je automobil registrovao pre deset dana.

ОДУЗЕЛИ СРБИНУ КМ ТАБЛИЦЕ И КАЗНИЛИ ГА Петковић: Куртијеви терористи немају шта да траже на северу КиМ

Foto: D.Z.

Milanović je u izjavi za Tanjug istakao da se jutros vraćao iz Trepče, gde je zaposlen, kada je na punktu tz. Specijalnih jedinica Policije Kosova kod Bistričkog mosta zaustavljen.

- Zadržavali su me oko pola sata dok su zvali patrolu iz Zvečana, saobraćajnu policiju, zbog registarskih tablica. Ja sam pre deset dana registrovao vozilo, istekla mi je registracija, oni su mi napisali kaznu od 150 evra rekavši da ne priznaju taj sporazum - rekao je za Tanjug Milanović.

On ističe da nije želeo da svoj automobil preregistruje na "RKS", ali da sada ima problem zbog toga.

- Moj auto, eno ga, audi A4, registrovan sve legalno. Ja ne znam šta da radim sada, ko će da plati ovu kaznu, ko će da mi vrati tablice - rekao je Milanović.

Tim povodom oglasio se i Petar Petković koji traži da se prestane sa hapšenjem, sa zaustavljanjem vozila, da se stane jer Kurti nema šta da traži na severu, niti tzv. Kosovska policija. 

Podsetimo, Beograd i Priština postigli su sporazum o registarskim tablicama 23. novembra 2022. godine. Tada se srpska strana obavezala da neće izdavati nove "KM" tablice, a prištinska da neće izdavati opomene i novčane kazne zbog registarskih tablica.

BONUS VIDEO: KURTI NA SILU PREUZIMA VLAST NA SEVERU KiM - Priština bi da nametne gradonačelnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (44)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!