"SRAMI VAS SE SRBIJA DANAS!" Malović - Tražimo hitnu reakciju nadležnih organa protiv Milovana Brkića

Novosti online

08. 05. 2023. u 19:58

BRANISLAV Malović, član Predsednistva SNS-a je istakao da su se današnji protest opozicije pretvorio u poziv na nasilje i ubistvo predsednika Aleksandra Vučića.

СРАМИ ВАС СЕ СРБИЈА ДАНАС! Маловић - Тражимо хитну реакцију надлежних органа против Милована Бркића

foto V Mitrić

- Današnji protest opozicije pod nazivom “protiv nasilja” pretvorio se upravo u ono što se očekivalo, a to je poziv na nasilje i ubistvo Predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Tražimo hitnu reakciju nadležnih organa protiv Milovana Brkića zbog javnog poziva na nasilje gde u prvi plan ističe da to treba mladi da učine čime je poslao jasnu poruku da je u Srbiji po njihovoj meri sasvim normalno ubijati ljude i za to angažovati mlade. Na današnji dan kada cela Srbija saoseća sa porodicama žrtava ovo je u najmanju ruku za hitnu reakciju policije i tužilaštva ako ne i za neku vrstu hitnog medicinskog zbrinjavanja - ističe Malović.

Prema njegovim rečima, Brkić je "slika i prilika onih koji su organizovali današnji protest".

- Milovan Brkić je slika i prilika onih koji su organizovali današnji protest i on je samo izgovorio ono što sto oni misle, ali i razotkrio ciljeve njihove ubilačke politike. Srami vas se Srbija danas! - zaključio je Malović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!