"SREĆAN SAM I VEOMA PONOSAN": Vučević izabran za predsednika Gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu (VIDEO)

Novosti online

30. 03. 2023. u 13:48

NA trećoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad, održanoj 27. marta, ministar odbrane Miloš Vučević jednoglasno je izabran za novog predsednika Gradskog odbora SNS-a Novog Sada na čijoj poziciji će zastupati interese stranke i njenih članova.

СРЕЋАН САМ И ВЕОМА ПОНОСАН: Вучевић изабран за председника Градског одбора СНС-а у Новом Саду (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram/milosvucevic_odbrana

- Srećan sam i veoma ponosan što sam po treći put jednoglasno izabran za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu. Večeras nisam mogao da pripremim govor, emocije su me okupirale i od svega što sam rekao pred svim važnim saradnicima, posebno ističem da sam i dalje kao „zapeta puška“ da na tom mestu delim sa svojim prijateljima iz stranke i dobro i loše. A posebno želim svima da zahvalim na ukazanom poverenju koje ću, obećavam, i ovaj put opravdati.

Stranka ove godine slavi 15 godina i ona će da se usavršava i da u vremenu pred nama odgovori na opšte, stranačke i državne prioritete. Ponosan sam što smo sa Vučićem na čelu najdosledniji u odbrani i čuvanju naše Srbije i što svi radimo na tome da dosegnemo savršenstvo, da dovodimo nove kadrove i pružamo priliku svakome da se dokaže. Živeli i veliko hvala! - objavio je na svom profilu Miloš Vučević.

(gradskeinfo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (366)

PROVERITE PO FIOKAMA: Ako imate ove telefone možete zaraditi hiljade evra