ZA KURTIJEVU MRŽNJU PREMA VUČIĆU NEMA NI LEKA NI DOKTORA: Reakcija Petkovića nakon Aljbinove provokacije na Tviteru

Novosti onlajn

21. 03. 2023. u 19:57 >> 20:31

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je Aljbinu Kurtiju da za njegovu mržnju prema Aleksandru Vučiću nema ni leka ni doktora.

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру

Foto: AP Photo/Visar Kryeziu/D. Milovanović/Jutjub/Around The World 4K

- Za Kurtijevu mržnju prema Vučiću nema ni leka ni doktora! Kurti ne može da opravda što nije formirao ZSO i to će morati da uradi poštujući četiri potpisana sporazuma iz Brisela 2013. i 2015. godine. Beograd je posvećen dogovoru iz Ohrida, poštujući svoje crvene linije i tu ništa nije prekršeno - napisao je Petković na Tviteru. 

Ovaj Petkovićev odgovor usledio je nakon Kurtijeve izjave na Tviteru:

- Nakon što je odbio da potpiše sporazum 27. februara i pre nego što je ponovo odbio da ga potpiše uz Aneks od 18. marta, predsednik Srbije je odbio i moju velikodušnu ponudu samoupravljanja za kosovske Srbe, kroz model Zajednice koju bih ja sastavio i predložio. Da li je on Dr No ili Mister Njet? Pa, znamo da on nije doktor - napisao je Kurti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (210)

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!