TERZIĆ: Rada Trajković i Nenad Rašić su najveće sramote u istoriji srpskog naroda

Novosti Onlajn

22. 02. 2023. u 19:38

MILOŠ Terzić, član Predsedništva SNS i pomoćnik direktora Kancelarije za KiM izjavio je da Rada Trajković, miljenica Aljbina Kurtija, u maniru najvećih srbofoba kao po običaju bestidno kriminalizuje Srbe sa KiM čime po ko zna koji put dokazuje da je integralni deo antisrpske politike i na strani onih koji žele zlo srpskom narodu.

ТЕРЗИЋ: Рада Трајковић и Ненад Рашић су највеће срамоте у историји српског народа

Foto: Printskrin

Ništa čudno za osobu koja je gurala Srbe u Vladu Bajrama Redžepija i dobro naučila od Bernarda Kušnera kako se mrzi srpstvo dok se smejala nad strašnom sudbinom ubijenih Srba u "Žutoj kući".

Svojim besramnim lažima o Aleksandru Vučiću koji predstavlja najveću branu nezavisnosti lažne države, Rada Trajković zajedno sa njenim šefom Aljbinim Kurtijem, traži alibi za nove jednostrane i nasilne akcije nad golorukim srpskim narodom na KiM. 

Dok su predstavnici Srpske liste uz naš narod na KiM i dok se uz podršku Aleksandra Vučića i Srbije na sve načine bore da zaštite pokušaje otimanja imovine srpskih domaćina, otimanje srpske zemlje upravo je podržao njen Nenad Rašić i to sa dve ruke u prisustvu Aljbina Kurtija čime su i on i Rada Trajković dokazali da su na istom zadatku i da zdušno podržavaju nasilje nad Srbima koje za cilj ima ništa drugo do etnički čisto Kosovo i Metohiju bez Srba. Na taj način sebe su definisali kao najveće sramote u istoriji srpskog naroda. 

Činjenica je da su njeni histerični izlivi srbofobije potkrepljeni bolesnom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, Milanu Radoičiću i svima koji se bore za bezbednost Srba na KiM i koji se herojski suprotstavljaju Kurtijevom velikoalbanskom teroru. 

Nikakvi pokušaji kriminalizacije srpskog naroda i njenih legitimnih predstavnika, kako bi se oslabila srpska pregovaračka pozicija po pitanju KiM neće proći od strane nelegitimno postavljenih Kurtihevih slugu koji su se odavno ispisali iz srpstva i Srbiju zamenili crveno-crnim barjakom Aljbina Kurtija.

I neka joj konačno bude jasno za juče, danas i sutra da će legitimni predstavnici Srba na KiM zajedno sa predsednikom Vučićem uz apsolutnu podršku našeg naroda nastaviti borbu za KiM u sastavu Srbije i na tom putu ih sigurno neće zaustaviti nijedan Kurtijev Srbin kao što su Rada Trajković i Nenad Rašić.

BONUS VIDEO: OTIMAJU NAM DEDOVINU, A VREBAJU I SNAJPERIMA - Srbi kod Leposavića odlučni u nameri da odbrane svoje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri