RADOVANOVIĆ: Kosovo je nezavisno i to možete da čujete samo na N1, Novoj S i Danasu

Novosti Onlajn

05. 02. 2023. u 13:18

DA JE tzv. Kosovo nezavisno možete čuti samo na N1, Novoj S i Danas-u.

РАДОВАНОВИЋ: Косово је независно и то можете да чујете само на Н1, Новој С и Данасу

Foto: Printskrin/Tviter/LaziDetektor

U jednom od gostovanja Rade Radovanović, poznat po izjavi da je Srbija počinila genocid u Srebrenici, Prijedoru, Sarajevu, Mostaru i na Kosovu, izjavio je kako je tzv. Kosovo "nezavisna" država, te da se Srbija ne može boriti za nju, jer je to "prevaziđeno".

- Razni društveni faktori učestvuju u uspostavljanju odnosa između Srbije i Kosova kao između dve države. Činjenica je da Kosovo nije deo Srbije, ali ne možete da se borite za teritoriju, to su već prevaziđene stvari. Građanima Srbije ne samo da se činjenice ne saopštavaju, već se i posredstvom nacionalnih medija lažu. Zato ako hoće da budu obavešteni trebaju da prate N1, Novu S i Danas - 

BONUS VIDEO: OTIMAJU NAM DEDOVINU, A VREBAJU I SNAJPERIMA - Srbi kod Leposavića odlučni u nameri da odbrane svoje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (27)

VAŽAN SASTANAK: Vučić danas sa DŽejmsom OBrajanom