PREMIJERKA ODGOVORILA BOŠKU OBRADOVIĆU: Vas "patriote" su u Skupštinu uguravali Pajtić, Čeda i Tadić - uz zapadne ambasadore

Novosti online

01. 02. 2023. u 19:37

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić podsetila je danas lidera Dveri Boška Obradovića da je upravo sa Draganom Đilasom, kog je danas "prozvao" na Tviteru, potpisivao "Ugovor sa narodom" u kome Kosovo i Metohija nisu bili ni pominjani.

ПРЕМИЈЕРКА ОДГОВОРИЛА БОШКУ ОБРАДОВИЋУ: Вас патриоте су у Скупштину угуравали Пајтић, Чеда и Тадић - уз западне амбасадоре

Foto: Tanjug/Sava Radovanović/Slobodan Miljević

Obradović je ranije danas na Tviteru tvrdio da vlast "napada isključivo patriotsku opoziciju".

- Da li ste čuli nekoga iz vlasti da napada Vuka Draškovića ili Čedu kada se zalažu za potpisivanje francusko-nemačkog ultimatuma, ili Đilasa koji je za uvođenje sankcija Rusiji? Ma kakvi! Vlast napada isključivo nas iz patriotske opozicije koji smo protiv toga. Zanimljivo, zar ne - napisao je lider Dveri.

Premijerka je potom odgovorila da su upravo "patriote" u Skupštinu uguravali predstavnici opozicije uz zapadne ambasadore.

- O vašem "patriotizmu" najbolje svedoči to da ste sa istim tim Đilasom potpisivali "Ugovor sa narodom" u kom ni jedne reči nije bilo o Kosovu, a ne tako davno, vas "patriote" su u Skupštinu uguravali Pajtić, Čeda i Tadić uz zapadne ambasadore. Vi ste koalicija. Koalicija za vlast - istakla je premijerka Ana Brnabić.

BONUS VIDEO: ŠTA SU JEDNI O DRUGIMA GOVORILI - Miloš Jovanović i Milica Đurđević Stamenovski u klinču

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (59)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri