NA SVAKU NJIHOVU REČ ODGOVORIĆU ISTINOM: Nevena Đurić odgovara na performanse opozicije

Novosti online

09. 12. 2022. u 14:45

POTPREDSEDNICA Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić poručila je danas da opozicija svaki trenutak koristi kako bi izvodili performanse pred kamerama, i da će na svaku njihovu reč odgovoriti istinom.

НА СВАКУ ЊИХОВУ РЕЧ ОДГОВОРИЋУ ИСТИНОМ: Невена Ђурић одговара на перформансе опозиције

Foto: SNS

- Oni koji sebi vole da tepaju pa se nazivaju opozicijom svaki trenutak koriste ne bi li izveli koji performans pred kamerama. Danas, sve tobož uvređeni rečima koje su im upućene. Od toga da će nas "juriti po ulicama," da će nam "zavaliti šamarčinu," da na psovke upućene majci predsednika Aleksandra Vučića poručuju da je govornik ostao "nedorečen," preko toga da njihovi saborci i kolege iz poslaničkih klupa psuju majku šefu naše poslaničke grupe, došli smo do toga da su oni uvređeni - rekla je Nevena Đurić.

Ona kaže da dok predstavnici opozicije ćute kao zaliveni o silnim pretnjama, uvredama i gadostima koje svakodnevno upućuju što poslanicima SNS-a, što prisutnim ministrima, nisu se libili da to isto čine i kada je u sali bio prisutan predsednik Republike Srbije, i dodala je da ih istina vređa.

- Ne prija njihovom lopovskom uhu da čuju da su lopovi! A očerupali su sve čega su se dohvatili. To građani najbolje znaju. Ni na trenutak nisu zaboravili i sa zlokobnim strahom se sećaju perioda njihovog pustošenja naše države! I takve ljudske i moralne olupine nama danas sole pamet o tome kakve su im reči upućene! Treba da znaju jedno, da ćemo uvek i u svakom trenutku na svaku njihovu reč odgovoriti istinom, i da ćemo stvari nazivati pravim imenima. Baš kao što je to bilo i u ovoj situaciji - rekla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)