VUČIĆ O HISTERIJI U HRVATSKOJ: Razotkrivene su njihove laži

Novosti Onlajn

11. 09. 2022. u 12:44

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na skorašnju zabranu polaganja cveta u Jasenovcu.

ВУЧИЋ О ХИСТЕРИЈИ У ХРВАТСКОЈ: Разоткривене су њихове лажи

Vučić na udaru vlasti u Zagrebu, Foto HINA/ ADMIR BULJUBASIC/Tanjug

Upitan da prokomentariše kako Hrvati jedino njemu ne dozvoljavaju da položi cvet u Jasenovcu, predsednik je rekao:

- Lepo je kada naši ljudi odlaze u Jasenovac, a što se cele njihove priče i histerije koju su podigli oko polaganja jednog cveta, i to nije problem kada bilo ko drugi učini, ali je problem kada to učinim ja, mislim da to u potpunosti razotkriva sve njihove laži, beskrupuloznost i besmisao tvrdnji koje su iznosili, ali to govori da smo uradili dobar posao - rekao je Vučić i dodao:

- Uvek su mi u glavi reči vladike Sergija: Dok razapinju Vučića, znam da je uradio nešto dobro za svoj narod! Nikad neće zabraniti istinu o Jasenovcu, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je naglasio da se ne može promeniti istina o Jasenovcu i dodao:

- Više se čulo o Jasenovcu od kada su mi zabranili nego stotinu puta da sam ga posetio. Hvala im na tome.

Na pitanje da li bi otišao u Prebilovce, gde je naš narod takođe ubijan, da su njemu dozvolili, a Dodiku zabranili da ode tamo, Vučić nije želeo da odgovori iz, kako je rekao, mnogo razloga.

BONUS VIDEO: Šta je dogovoreno na sastanku parlamentarne većine Crne Gore?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (54)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!