ALBANCI pokušavaju da ispod žita, tiho, a uz podršku najvećih evropskih država i zemalja Kvinte zauzmu i okupiraju sever Kosova i Metohije.

Boris

09.09.2022. 00:20

To je isto kada bi podstanar uz pomoc zgrade ili suseda rekao da kontrolise ceo stan .Kako je moguce nesto kontrolisati ako nije tvoje znaci moze ali privremeno ili nastaje hajducija a zapad vec poodavno funkcionise "zakonima" hajducije.

zora

09.09.2022. 07:43

Sve sto su radili i rade u Ukraini rade i na Kosovu. Znaju da su Ukrainu izgubili zato pritiskaju na Kosovu i nece se smiriti. Samo rat moze vratiti Kosovo, nema nista od pregovora sa bandom osvajaca. Znaju da Putin menja stvari i idu di kraja da ostanu na Kosovu.

Svetolik

10.09.2022. 08:46

Ked će Američkoj propagandi doći kraj. Da sijet bidne u miri i zavlada blagostanje. Kad normalan i razuman čovjek sagleda stvari onda vidi da Amerika ceo svijet tlači i ubija.

BOGDAN

29.10.2022. 07:00

SIPTARI IMAJU OTVOREN PLAN SA TAKOZVANE KVINTE SA ZLOCINCIMA KOJI KUPIRAJU SRPSKO KOSOVO I METOHIJU,SRPSKA DRZAVA IMA OTVOREN PLAN SA RUSKU FEDERACIJU PA NEKA BUDE KAKO BUDE I TO JE TO.DA ZAPADNI ZLOCINCI UZ POMOS SIPTARSKE TERORISTE BEZ KRVI NECE OSTVARITI NJIHOVU STRATEGIJU I TO JE TO.