KONZERVATIVNI pokret Naši obaveštava javnost da je Fondacija braće Rokfeler uplatila 60.000 dolara Savi Manojloviću i njegovom pokretu „KRENI – PROMENI“ čime je već potvrđeno da se radi o agentu koji zastupa interese stranog uticaja u Srbiji.

Milos

16.07.2022. 01:09

Ako je ovo istina onda smo dotakli dno. Neces valjda kukavce sa ovim novcem da hranis i lecis decu. Razmisljas li sta ce ti sutra deca reci kada odrastu i kada im drugovi budu rekli kako im je tata zaradivao novac pa jos ako nedaj boze budes morao od necegs da ih lecis .

Branka Met

16.07.2022. 11:23

Zar je moguće da se prodao za ovako sitne pare? Toliko vrede njegov karakter, čast, čojstvo, ponos... Našli bednika koji se ne za kiflu, nego za mrvice prodao!!! Msjko rođena, ovo je jadno i bedno!

Srki

16.07.2022. 13:33

Od početka se znalo da je taj nesrecnik uzeo krvave dolare od Sorosa da pravi haos po Srbiji.Ko zna koliko još ima takvih izdajnika koji su plaćeni da ruše našu državu. Svi oni bi trebali da završe iza brave, neka vide oni koji su krenuli za njim koji je on monstrum. Država da pokrene istragu protiv takvih izdajnika.