PETKOVIĆ SUTRA NA KOSOVU I METOHIJI: Nakon zabrane ulaska direktor Kancelarije za KiM sutra sa Srbima

D. Z.

12. 07. 2022. u 19:39

POSLE današnje zabrane da pređe administrativni prelaz Končulj i uđe na Kosmet, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković boraviće sutra, u sredu, 13. jula na Kosovu i Metohiji.

ПЕТКОВИЋ СУТРА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Након забране уласка директор Канцеларије за КиМ сутра са Србима

Foto: Tanjug

Kako je saopštila Kancelarija za KiM, u 14 sati Petković će se u selu Gornje Kusce, u opštini Gnjilane, družiti i razgovarati sa stanovnicima Kosovskog Pomoravlja.

U 16:30 sati, u Leposavskom Polju, u opštini Leposavić, direktor Petar Petković uručiće porodici Vukojević ključeve nove kuće, koja je izgrađena sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

- U 17:30 sati, u selu Kutnje, Petković će obići porodicu Trbojević, koja je prema poslednjem konkursu Kancelarije za KiM za osnaživanje prerađivačkih delatnosti, dobila opremu za proizvodnju integralnog hleba, peciva i kolača od heljdinog brašna - dodaje se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Inače, Petković je danas trebao da prisustvuje otvaranju trga u Gornjem Kuscu ali mu prištinske vlasti nisu odobrile ulazak, uz obrazloženje navodnom tehničkom greškom.

Petković je zabranu okarakterisao novim iživljavanjem od strane Aljbina Kurtija i najavio da će i sutra biti na Končulju.

U međuvremenu Kancelarija za KiM je saopštila da će Petković sutra biti na Kosmetu.

BONUS GALERIJA: Obuka legendarne jedinice koja je oborila "nevidljivog"

BONUS VIDEO: "TAJ ĆE SNAJPER NAŠ DA BUDE!" Pogledajte kako su mladi Srbi dočekali smenu straže ROSU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri