POSLE poslednje, skandalozne odluke Prištine da zabrani srpske lične karte i registarske tablice, više nema nikakve dileme: Zapad je spreman da na Kosovu i Metohiji zapali i novi "fitilj" sukoba, a sve kako bi se Srbija primorala da se odrekne dela svoje teritorije, da okrene leđa Rusiji i priključi se sankcijama.

Komentari (22)

bagi

02.07.2022. 15:07

@Duško - I kakve mi veze imamo sa rusijom voleo bi to znati ako oni reše ukrajinu šta ti to znači hoće li rusi rešiti i NAT0 neće sigurno pre će oni rešiti ruse videćeš

Mikiboy

01.07.2022. 11:30

Zapad je postao slon od gume koji oni svo vreme naduvavaju da bi izgledao veci i opasniji.A to je ustvari obrnuto u stvarnosti i zato im se svet smeje.

Zoran Petrović

01.07.2022. 11:34

Koga ovo čudi taj živi u bajkama. Niti mi , niti Albanci , niti Makedonci , niti Crnogorci , a pogotovo Bosanci nemamo šta da tražimo u toj evropskoj uniji , koja je i te , navdno imenovane , postavila da rade šta im Nemci , Francuzi i Holanđani diktiraju. Da li se radi o Lajčaku ,Borelu ili bilo kog drugog zvaničnika. To su samo pijuni koji vrše dužnost za veliki novac. A mi sa Balkana kako smo glupi u njih gledamo kao spasitelje . . Bože , koja smo mi debilska nacija.

milan lala

01.07.2022. 12:21

Odgovor Srbije mora biti vojni . Sever KiM potpuno zauzeti i postaviti svoje uslove za sporazum. Ne pristajati vise na ucene EU. Popustanje samo proizvodi nove probleme. Kad UCK dobije po glavi vise se nece siliti a i mentorima ce biti jasno da se igrati sa Srbijom nemoze. Nema NATO ni volju ni snagu da vojno interevenise zauzeti su Rusijom ,Ukrainom, Litvom, BiH, Tajvanom /Kinom , Iranom , S. Korejom .

nikola

01.07.2022. 12:36

Ja rekoh da radimo ko što su Irci - (Ira )Englezima pa ko odustane ,odustane. Nema povlačenja nema predaje...Mada je njihov lobi jak imafija im jaka...?

zora

01.07.2022. 12:56

Sve sto su Ukrainci radili Rusima to isto siptari rade Srbima na KIM. Zna Putin zasto brani svoj narod u Ukraini. Culi smo i sta je nas predsednik rekao. Nece vise biti OLUJE.Sve sto je oteto u ratu mora se vratiti u ratu.

Puštanje niz vodu

01.07.2022. 15:35

Nije ovo plan zapada, već ruske službe i crkve, kako bi rat u Ukrajini izašao iz fokusa. Srbija ili Srpska će poslužiti za odvlačenje pažnje, dobiće po nosu, ali bitno je da Rusija izgura svoje.

ISTINA

02.07.2022. 08:51

Znalo se to odavno,samo su trazili pogodan momenat,a to je bas sada.Pokusaj da sa jednim udarcem rese dva problema(rasterete Ukrajinu i sprovođenje Nato plana za Balkan), nadajuci se ukljucenju i Rusije u taj sukob(daj boze da se to vise stavi adacta).Ako se Rusi ne ukljuce Srbije i Srpske nece vise biti,bit ce nam to konacno dokaz da Rusi nas iskoristavaju u svakom pogledu i da smo prevareni i zrtvovani.U srcu vecine Srba je Rusija i nadamo se da ce nas ovaj put Rusija spasiti iz Nato kandzi i poraziti to zlo.Amin

Max

02.07.2022. 11:59

Dosta vise Praznih prica,vratite dijalog u savet bezbednosti,inzistirajte na rezoluciji 1244,postupite po sporazumu i vratite 999 nasih vojnika i odustanite od eu kao medijatora

Boris

03.07.2022. 02:52

Politikom EU nema alternativu dosli smo do opstanka kao nacija.Nikada niko od nasih dicnih pregovaraca u tkz.dialogu Beograda i Pristine pod okriljem UE nije upitao tu istu EU zasto vasih pet clanica ne priznaju to tkz.kosovo a od nas ocekujete da mi svoj deo drzave priznajemo da nije nas jel to normalno.Ako smatraju da smo izgubili neki rat sa NATO paktom e onda postoje sudovi koji ce proceniti sta je to bilo ko je to odobrio i sl.

Nikos

03.07.2022. 13:20

Treba stati na kraj svemu ovom. Srbi sa Kosova, treba proglasiti samostalnost, tada Albsnci ce pokusati silom da sprece ocepljenje, zatim,VS stupa na scenu. Potisniti ih van svih Srpskih opstina. Mislite da zapad moze da priusti sebi jos jedan rat istovremeno? Ne.

Marsovac

03.07.2022. 17:04

Ja bi njima pokazao malo misice. Ndletati Kosvo barem jedanput mesecno ,primaknuti vojsku i naoruzanje malo blize itd pa davidimo kako ce reagovati.

Nikola

04.07.2022. 05:51

Kao i 99-te što su nas slomili?! Alo bre! Mi smo jedina nacija koja je ratovala protiv pola sveta,iz inata! Padale su bombe a mi smo pevali,opet iz inata! E, i opet ćemo ako treba sve ponoviti,naravno iz inata! Nemogu oni nama ništa,kako reče na Košarama slavni tada Major VJ.