VUČIĆ: Imao sam otvoren razgovor sa Šolcom

Novosti online

10. 06. 2022. u 16:43

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa kancelarom Savezne Republike Nemačke Olafom Šolcom, nakon čega je održan sastanak delegacija Republike Srbije i Savezne Republike Nemačke.

ВУЧИЋ: Имао сам отворен разговор са Шолцом

Foto D. Milovanović

- Imao sam otvoren razgovor sa @bundeskanzler Olafom Šolcom, sa kojim sam razmenio mišljenja o aktuelnoj globalnoj i regionalnoj situaciji, ali i o evropskoj budućnosti Srbije i proširenju bilateralne, a naročito ekonomske saradnje - napisao je Vučić na Instagramu.

Podsetimo, nemački kancelar Olaf Šolc doputovao je danas u posetu Beogradu, prvu otkada je na toj funkciji nasledio Angelu Merkel.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas dočekao nemačkog kancelara Olafa Šolca u Beogradu, poželo mu je dobrodošlicu i izrazio zadovoljstvo zbog današnjeg susreta.

"Dobo došli u Srbiju, savezni kancelaru! Radujem se današnjem susretu i prilici da razgovaramo o temama od interesa za obe zemlje", napisao je Vučić na Instagram nalogu "budućnosrbijeav", uz fotografiju dočeka na aerodromu "Nikola Tesla".

Predsednik Srbije priredio je svečani doček ispred Palate Srbija za nemačkog kancelara Šolca, nakon čega je usledio razgovor u četiri oka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!