MALI ČESTITAO VUČIĆU: Dragi prijatelju, želim ti puno sreće i uspeha u daljem radu!

Novosti online

31. 05. 2022. u 12:45

MINISTAR finansija Siniša Mali čestitao je novi mandat i položenu zakletvu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

МАЛИ ЧЕСТИТАО ВУЧИЋУ: Драги пријатељу, желим ти пуно среће и успеха у даљем раду!

Foto: Novosti

"Čestitam, predsedniče!

Predsednik Aleksandar Vučić je svojom politikom i posvećenim radom Srbiju promenio iz korena i podigao je sa kolena, vrativši joj ugled i kredibilitet. Izbori su potvrdili da predsednik uživa snažnu podršku među građanima, jer su sigurni da će naša zemlja, sa njim na čelu, nastaviti da ide putem prosperiteta i napretka u sigurnu i srećnu budućnost.

Dragi prijatelju, želim ti puno sreće i uspeha u daljem radu! Znam koliko se posvećeno, svakodnevno, boriš za našu lepu zemlju", napisao je Mali na Instagramu.

Podsetimo, Vučić je, u obraćanju nakon polaganja zakletve, rekao da tokom svog mandata želi da radi više, ali ne za sebe, nego za Srbiju, kao i da mu je ideal dobrobit svih građana.

- Ne postoji veća čast i obaveza od one koje ti daje da vodiš svoju zemlju. Sve to i obavezu, i dužnost i čast i ponos dobio sam od građana na izborima. Želim da budem predsednik svih i za sve, prvi po obavezama i poslednji po privilegijama. Da radim više i ne tražim ništa za sebe, ali tražim sve za Srbiju - rekao je Vučić.

Vučić je kazao i kako ima veliku čast da preuzme dužnost predsednika, ali i obavezu jer to čini u prelomnim vremenima, pre svega zbog dešavanja u svetu.

- Prioriteti mog drugog mandata glase: Mir, stabilnost, nezavisnost u odlučivanju, sloboda, sigurnost, zdravlje, Evropa, rad, rad i rad. Srbija je proizvod naših misli, snova i dela, naš ideal, naš cilj, svest, znanje o tome gde smo.

Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)