"MASKE SU PALE!" Petković demantovao glasine koje širi Rada Trajković - To je brutalna laž!

Novosti online

09. 05. 2022. u 19:49

ČLAN Predsedništva SNS Petar Petković oglasio se povodom tvrdnji Rade Trajković da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao članstvo takozvanog Kosova u Savetu Evrope i demantovao tu glasinu.

МАСКЕ СУ ПАЛЕ! Петковић демантовао гласине које шири Рада Трајковић - То је брутална лаж!

Foto: Novosti

Petkovićevo saopštenje prenosimo u celosti:

Osvedočena srbomrziteljka Rada Trajković koja je za naklonost svojih mentora i šaku albanskih glasova spremna da proda sopstveni narod, danas je najbezočnije slagala i napala predsednika Aleksandra Vučića, direktno se stavljajući u službu vlasti u Prištini. 

Bez ijedne jedine činjenice, kao da su joj poruke diktirali Aljbin Kurti i Vjosa Osmani lično, žeton Rada sa Savskog venca optužila je predsednika Vučića za sve ono što su njene gazde Đilas, Tadić i Jeremić po pitanju Kosova i Metohije činile godinama. Krenimo redom. 

Brutalna je laž da je Vučić sa bilo kim i bilo kome obećao članstvo takozvanog Kosova u Savetu Evrope i to kao direktni učesnik i svedok razgovora u Berlinu mogu da posvedočim. Tome u prilog svedoči i činjenica da je predsednik Srbije i pred nemačkim kancelarim Olafom Šolcom u sred Berlina nedvosmisleno poručio da je za Beograd članstvo takozvanog Kosova u toj međunarodnoj organizaciji nedopustivo i da bi izazvalo snažnu reakciju naše zemlje.  To što žeton Rada priželjkuje takav scenario za račin svojih mentora iz Prištine, njen je problem. 

Bezočna je neistina da je Srbija bilo šta predala takozvanom Kosovu, jer upravo su to godinama ranije radili njeni mentori Đilas,Tadić i Jeremić, dok se za razliku od njih, Vučić lavovski bori za interese srpskog naroda na KiM zbog čega i ima podršku 90 odsto Srba u pokrajini. Upravo su njene gazde isporučile nezavisbost tzv Kosova na tacni Prištini, a u njihovo vreme takozvano Kosovo priznalo je više od 100 zemalja sveta, dok je za vreme Aleksandra Vučića 18 država povuklo priznanje. 

I na kraju, nek je bude sramota da u vreme kada Priština podiže optužnice protiv najviđenijih Srba na KiM, Rada napada Srpsku listu koja je stub ostanka i opstanka srpskog naroda u pokrajini i koja uživa nepodeljenu podršku našeg naroda na KiM, dok ona koja živi na Savskom vencu nema nikakvu podršku Srba. Na svim izborima na kojima je Rada učestvovala bila je na nivou statističke greške. 

Maske su pale. Jasno je za koga radi Rada Trajković, biće joj Kurti zahvalan čim se vrati sa turneje po SAD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)