PRETNjE upućene nekadašnjem specijalnom izvestiocu Saveta Evrope Diku Martiju mogu da dođu samo od MI6 (tajne obaveštajne službe Ujedinjenog Kraljevstva) ili od albanske obaveštajne službe, a nikako iz Srbije, jer je najviše Srbima stalo da on bude živ i da može da svedoči, smatra advokat Goran Petronijević.

Komentari (4)

MILOVAN

11.04.2022. 11:55

Pa zar bi bilo prvi put da Srbi sprecavaju one koji hoce da svedoce u njihovu korist. Kako su svedocili mnogi Srbi da se spase Siptari i Muslimani. Tako i sada.Srbi primili pare da rade na svoju stetu.Ali pojedinci imaju debelu korist. Kako u Skupstini Srbije nikako ne moze da se izglasa da su Hrvati pocinili genocid nad Srbima iz Hrvatske.Jasenovac i drugi logori.Pa hrvati potplate poslanicke grupe i nece da stave na dnevni red. I je li to normalno.?? Kod Srba jeste.Pola Beograda vise voli Zagreb i Sarajevo od Srbije. Petronijevicu,otrezni se vec jednom. Kako zive nasi borci a kako dezerteri i lopovi.??? Sta ja imam sto sam bio u rovu 4 godine,a sta Ceda i Canak. Eto odgovora.

Vid

11.04.2022. 21:33

Petronijeviću , naravno da je iz Srbije ,ali iz okupiranog dela-Kosova i Metohije i od strane šiptara čije je zločine razotkrio Dik Marti.

DIKU MARTIJU TREBA DODELIT ORDEN SVETOGA SAVE

11.04.2022. 21:50

PRAVI SRBI NIKAD NE BI PRETILI COVEKU, KOJI JE REKAO ISTINU O SIPTARSKOM TERORU, I NJIHOVIH SPONZORA NACISTA. Ako je pretnja stigla iz Srbije, onda se zna ko je i ko saradjuje sa srpskom opozicijom.