UHAPŠEN VLASNIK NOĆNOG KLUBA KOD SMEDEREVA: Policija sumnja da je organizovao prostituciju

Јелена Илић
Jelena Ilić

04. 04. 2022. u 13:57

Lj. V. ( 55) vlasnik noćnog bara u selu Kod Smedereva priveden je nakon što je policija ovog vikenda upala u njegov lokal i zatekla nekoliko seksualnih radnica.

УХАПШЕН ВЛАСНИК НОЋНОГ КЛУБА КОД СМЕДЕРЕВА: Полиција сумња да је организовао проституцију

Foto: Printskrin

Osim vlasniku, lisice su stavljene na ruke i konobaru J.J. ( 62), a obojica se sumnjiče za trgovinu ljudima, saznaju „Novosti“.

 Osumnjičenima se stavlja na teret da su u jednom ugostiteljskom objektu, u blizini Smederva, korišćenjem teških prilika, držali i navodili na vršenje prostitucije više lica ženskog pola, kažu u Višem tužilaštvu u Smederevu.

Nakon saslušanja određen im je pritvor zbog opasnosti da će ometati postupak uticajem na svedoke, a Lj.V i zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!