"TO JE NAŠ ODGOVOR!" Vučić o novim napadima na Srbiju

Novosti online

28. 03. 2022. u 21:29

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je na pretnje Srbiji iz regiona najbolji odgovor napredak srpske ekonomije.

ТО ЈЕ НАШ ОДГОВОР! Вучић о новим нападима на Србију

Foto: Printskrin Hepi TV

- Za nas je važno da se koncentrišemo na ekonomiju. Sve to što mi radimo, ono što ne možete da potrete i da uništite su naši ekonomski uspesi. To su pruga Beograd-Novi Sad, pruga Beograd-Niš koju radimo. Naši uspesi su nove bolnice, stadioni, veće plate. Naši uspesi su plate za koje verujemo da će biti veće od 1.000 evra, penzije od 500 evra. To je naš odgovor. Ja nemam snage da odgovaram Kurtiju, Đukanoviću i ostalima - rekao je Vučić u emisiji "Ćirilica" koju vodi novinar Milomir Marić.

Predsednik je izjavio da samozvani premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti može da želi da isprovocira nešto na delu Kosova i Metohije, ali da neko sada centralnu Srbiju na bilo koji način pokuša da napadne, ne samo da nije realno politički, već nije moguće ni vojnički.

- Stvari su se promenile u poslednjih 30 godina. I ekonomija nam je to omogućila - kaže Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!