POSLE KURTIJA I BRITANCI SRBIMA ZABRANILI DA GLASAJU!

V. N.

28. 03. 2022. u 16:10

POSLE lažne države Kosovo, koja je našim sunarodnicima u južnoj pokrajini zabranila da glasaju 3. aprila, njihovim stopama krenuli su i Britanci.

ПОСЛЕ КУРТИЈА И БРИТАНЦИ СРБИМА ЗАБРАНИЛИ ДА ГЛАСАЈУ!

Ilustracija / Foto: Novosti arhiva

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, glasanje za predstojeće predsedničke, parlamentarne i lokalne izbore, neće biti sprovedeno na teritoriji Velike Britanije, jer tamošnje vlasti nisu izdale vizu predsedniku našeg biračkog odbora koji je trebalo da otputuje u London, sa sve izbornim materijalom i da otvori glasački punkt u srpskoj ambasadi.

Kako prenose naši izvori, Britanci nisu obrazložili razloge za "spuštanje rampe", mada imaju diskreciono pravo da ne navedu razloge. Ipak, simptomatično je da se "kolevka evropske diplomatije" svojom odlukom svrstala uz Aljbina Kurtija, čiji je potez da Srbima zabrani glasanje doveo do usijanja bezbednosne prilike na Kosovu i Metohiji. Tim pre što su u vreme poslednjeg izbornog ciklusa neblagovremeno dali saglasnost za otvaranje biračkog mesta, pa naši ljudi na Ostrvu nisu ni mogli da obave svoju građansku dužnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (21)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)