ĐUKANOVIĆ O KRIZI U UKRAJINI: Najavljuju veliki rat u Evropi, pred Srbiju stavljaju ucene, zato su važni izbori

Novosti online

18. 03. 2022. u 21:55

VLADIMIR Đukanović govorio je u podkastu "Analiza stanja" o najnovijim događajima u svetu.

ЂУКАНОВИЋ О КРИЗИ У УКРАЈИНИ: Најављују велики рат у Европи, пред Србију стављају уцене, зато су важни избори

Foto Tanjug

Francuska služba i njena diplomatija su jedne od najkredibilnijih na svetu i nema nikakve dileme da Makron to nije izneo da bi podizao paniku, već zato što očigledno ima određene podatke i saznanja koja slute na takav scenario.

Određen redosled kandidata na glasanju za predsednika FOTO/VIDEO

Sukob Rusije i NATO na prostoru Ukrajine zaista bi mogao da dovede do takvog ishoda i nekako se čini da je to sve više izgledno. Ovde se sada postavlja pitanje šta mi da radimo i kako našu glavu da spasavamo.

Veoma je važno da imamo jakog lidera i stabilnu vladu sa snažnom podrškom u Parlamentu.

Otuda su izbori 3.aprila od ogromne važnosti za Srbiju, jer u momentima kada se pred nas stavljaju razne ucene potreban je neko kao Vučić ko će uz snažan legitimitet i autoritet koji poseduje u međanarodnim okvirima moći da se ucenama odupre.

(B92.net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024