PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU: Potpis dali premijerka Brnabić, Ivica Dačić i Ištvan Pastor (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

06. 03. 2022. u 13:12

U SEDIŠTU Srpke napredne stranke na Novom Beogradu danas je, nakon što je završena sednica Predsedništva stranke, organizovano prikupljanje potpisa podrške predsedniku Aleksandru Vučiću za kandidaturu na predstojećim predsedničkim izborima.

ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ: Потпис дали премијерка Брнабић, Ивица Дачић и Иштван Пастор (ФОТО/ВИДЕО)

foto: M. Anđela

Premijerka Srbije Ana Brnabić dala je potpis podrške u prostrorijama stranke na Novom Beogradu, nakon što se obratila okupljenima.

foto: M. Anđela

Takođe, premijerki su se pridružili i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić i predsednik Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Ištvan Pastor. 

Njihovo potpisivanje pozdravljeno je aplauzom.

U prostorijama SNS-a na Novom Beogradu svoju podršku predsedniku Srbije dala je i profesorka Danica Grujičić, nosilac liste Srpske napredne stranke na predstojećim parlamentarnim izborima

Podsetimo, Aleksandar Vučić je kandidat koalicije "Aleksandar Vučić - zajedno možemo sve" - rekla je Ana Brnabić na konferenciji nakon Predsedništva SNS.

BONUS VIDEO: 

MEĐU PRVIMA STIGAO PROFESOR RADENOVIĆ: Građani se na Savskom vencu okupili da iskažu podršku Vučiću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024