ŠOLAK OTKRIO SVOJ TRAG: Selaković reagovao nakon najnovijeg napada na Srbiju

Novosti online

29. 01. 2022. u 16:39

ČLAN Predsedništva SNS i ministar spoljnih poslova Nikola Selaković reagovao je nakon intervjua koji je Dragan Šolak dao za britanski "Gardijan".

ШОЛАК ОТКРИО СВОЈ ТРАГ: Селаковић реаговао након најновијег напада на Србију

Foto Nikola Skenderija

- Medijski pokrovitelj i finansijer dela srpske opozicije Dragan Šolak je, kao zverka iz narodne poslovice, otkrio svoj trag najnovijim napadima na Srbiju, i razumljivo je što je frustriran zbog toga što je osujećen u svojim podlim planovima da iz potaje gospodari čitavom jednom zemljom - rekao je Selaković.

On kaže da je Šolak kao i Dragan Đilas stekao nezamislivo bogatstvo na medijskom monopolu u vreme kada je Srbija zaduživana do propasti, i kada je ono što su građani generacijama sticali poklanjano strancima, dok se danas uz očiglednu inostranu podršku, promoviše kao zaštitnik slobode medija. 

- Da nije tužno bilo bi smešno, jer u vreme kada su on i Đilas gospodarili medijskom scenom Srbije nije bilo gotovo nijednog medija u kome je opozicija mogla da kaže bilo šta na račun tadašnjeg režima. Šolak je bio arhitekta i sponzor jednoumlja u Srbiji, ali i pokretač mašine za pranje mozgova građana naše zemlje. Tada mu to nije bila diktatura, ali mu je diktatura kada gubi monopol zbog tržišne konkurencije, i nisu mu srpski mediji bili neslobodni onda kada praktično i nije bilo drugih osim onih pod njegovom kontrolom - ističe Selaković.

Član Predsedništva SNS kaže da nije Šolak bio svemoguć zato što je preduzimljiv i pametan, već zato što je bio nagrađen za revnosno služenje u projektu hipnotisanja građana sa ciljem da se neometano i u senci sprovede velika pljačka Srbije i gaženje naših državnih i nacionalnih interesa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

SPEKTAKL IZNAD PEŠTERA: Pogledajte - Dejstvuju helikopteri Mi-35 i Mi-17 (VIDEO)