UNIŠTENE PROSTORIJE SNS U KRNJAČI Gradski odbor stranke: Još jedan izliv mržnje đilasovaca

Tanjug

19. 01. 2022. u 13:49

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke Beograda saopštio je danas da su tokom noći uništene prostorije Mesnog odbora te stranke u Krnjači.

УНИШТЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ СНС У КРЊАЧИ Градски одбор странке: Још један излив мржње ђиласоваца

Foto: SNS

- Još jedan izliv mržnje đilasovaca i njegovih uposlenika, koji su tokom noći uništili prostorije Mesnog odbora u Krnjači - naveo je Gradski odbor SNS u saopštenju.


SNS navodi da se to i očekivalo od ljudi koji svoju politiku, kako kažu, zasnivaju na mržnji prema jednom čoveku - Aleksandru Vučiću.

- To je očekivano od onih koji čitav svoj politički program baziraju na progonu i linču političkih neistomišljenika. Oni koji ne mogu da pobede rezultate, jedino mogu da prete i vređaju na ličnoj osnovi one ljude koji se danonoćno bore za Srbiju i sve njene građane - ocenjeno je u saopštenju.

Oni ukazuju da će bez obzira na primitivne i vulgarne uvrede i napade, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka nastaviti marljivo i predano da rade za Srbiju.

 - Nastavićemo da se zalažemo za jaku i uspešnu Srbiju, za kilometre novih puteva, za obnovljene i izgrađene nove bolnice i škole, za nove investicije i nova radna mesta, jer Srbija i njeni građani su na prvom mestu - ističe se u saopštenju.

Oni su Đilasu poručili da neće zaustaviti napredak Srbije "ma koliko prostorija naše stranke da unište, a nadležne državne organe pozivamo da pronađu počinioce i da ih sankcionišu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NE TRAŽITE NA SILU DA SE SRBI OPREDELE: Vulin odgovorio Kristoferu Hilu