DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Goran Marković govori krvavim rečima, rekli su mi da sam glupa i zvali me "jednoruka Darija"

Novosti online

19. 12. 2021. u 21:46

MINISTARKA za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izjavila je kako Goran Marković govori krvavim rečima, kao i da su joj pisali, dok je ležala u bolnici jer je slomila ruku, da je glupa i "jednoruka" Darija.

ДАРИЈА КИСИЋ ТЕПАВЧЕВИЋ: Горан Марковић говори крвавим речима, рекли су ми да сам глупа и звали ме једнорука Дарија

Foto: TV Pink printskrin

- Da li mislite da je u redu da ćutite ukoliko neko stavlja metu na predsednika države u kojoj živite? Veliki broj građana to ne misli. Kada sam pročitala izjave bila sam zapanjena tolikom količinom mržnje. Marković jeste naš proslavljeni režiser, ali da li mu to daje za pravo da govori krvavim rečima? - pitala je ministarka.

Ona je dodala da je bila užasnuta uvredama koje je dobila.

- Ono što mi je bilo još više poražavajuće, slomila sam ruku i bila sam u bolnici, ležim u sobi u UC, ja sam to objavila na svom privatnom profilu i odjednom se pojavljuje stotina uvredljivih komentara da sam glupa, pominjali su moje poreklo... Bila sam užasnuta, nazivali su me "jednoruka Darija", koji je sad sledeći deo tela? - rekla je Darija Kisić Tepavčević u emisiji "Hit tvit" na TV Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (6)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu