MNOGIMA NE ODGOVARAJU USPESI SRBIJE: Ministar Mali o nezakonitim blokadama i pritiscima na Srbiju

Novosti online

05. 12. 2021. u 10:30

MINISTAR finansija Siniša Mali je rekao jutros da ga ne čude protesti u Srbiji, pošto postoje mnogi kojima ne odgovaraju odlični ekonomski rezultati koje je naša zemlja postigla.

МНОГИМА НЕ ОДГОВАРАЈУ УСПЕСИ СРБИЈЕ: Министар Мали о незаконитим блокадама и притисцима на Србију

Foto: Tanjug

- Mnogima u regionu to ne odgovara. Zato imate ogroman pritisak na predsednika Vučića, pritisak na sve da se Srbija nekako zaustavi i vrati u prošlost. Hoće da zaustave Srbiju po svaku cenu. Oni neće samo da sruše Vučića, nego i Srbiju - rekao je Mali povodom jučerašnjeg protesta takozvanih ekologa i opozicionara.

On je podsetio na razliku državničke politike predsednika Vučića, koji je pričao sa meštanima Jadra, i Mariniku Tepić i Dragana Đilasa koji su organizovali proteste.

- Samo još jedna stvar. Dragan Đilas i njegov uposlenik Marko Blagojević su prodali zemlju Rio Tintu, i uzeli 717 hiljada evra. I onda dolaze da protestuju, blokiraju grad nakon što su uzeli pare - podseća Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (13)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)