TEROR NAD NARODOM: Nikola Selaković o protestima i blokadama, pristojni građani da se nasedaju na provokacije

Novosti online

04. 12. 2021. u 15:35

POVODOM protesta i blokda širom Srbije oglasio se i član Predsedništva SNS Nikole Selakovića.

ТЕРОР НАД НАРОДОМ: Никола Селаковић о протестима и блокадама, пристојни грађани да се наседају на провокације

Foto Nikola Skenderija

Prema njegovim rečima, “Današnji protesti tobože ekoloških udruženja i njihovih pristalica, tokom kojih je protivzakonito i protivustavno blokirano više saobraćajnica u Srbiji, pokazuju građansku nesolidarnost, izostanak demokratske svesti i neverovatnu bezobzirnost organizatora i učesnika”.

- Reč je o najobičnijem terorisanju pristojnog naroda onemogućavanjem slobode kretanja, i dok je predsednik sam sa svojim narodom jutros u Šapcu i Koreniti, sada u Gornjim Nedeljicama, gde upravo sa ljudima razgovara o pravcima razvoja Srbije, drugi zlostavljaju svoje pristojne i radne sugrađane. Ova vlada nije uzela pare od "Rio Tinta" već Đilas i njegovi kompanjoni, a sad protestuju i maltretiraju ljude zato što mi nismo uzeli pare - saopštio je Selaković. - Samo neko pomračenog uma mogao je da se doseti da bi mu bilo korisno da u vreme epidemije, kada od prohodnosti saobraćaja mnogima zavisi i život, blokira ulice i ne dozvoljava prolazak čak ni ljudima sa decom.

On je poručio da “Svima koji posežu za ekstremnim i nezakonitim sredstvima izražavanja političkog nezadovoljstva poručuje da je Srbija demokratska zemlja u kojoj će se vlast birati na izborima i čiji razvoj i napredak neće moći da zaustavi agresivna manjina”.

- Apelujem na sve pristojne građane opravdano revoltirane blokadama puteva, da budu strpljivi i da ne nasedaju na provokacije onih koji se nadaju da će nekakvim prevratima doći na vlast - zaključio je Selaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!